KAYGUSUZ ABDAL ADINA ŞİİR VE KISA ÖYKÜ YARIŞMASI


ŞİİR YARIŞMASI ŞARTLARI:


1- Yarışmada konu ve tür serbesttir. Daha önce ödül almamış, hiçbir yerde (internet siteleri dahil) yayımlanmamış en fazla iki şiir ile katılınabilir.

2- Şiirler, 12 punto Times New Roman karakterli bilgisayar ya da daktilo ile yazılacak; beş nüsha çoğaltılıp, posta ile PK: 66 Alanya/ Antalya adresine ve, bir nüsha e-posta yoluylaalanyaguncel@gmail.com gönderilecektir. Gecikme ve kayıplardan dergimiz sorumlu tutulamaz.

3- Şairler, gerçek isimleri ile yarışmaya katılabilirler. (Mahlas kullananlar ayrıca belirtebilirler)

4- Katılım süreci 1 Temmuz 2013 tarihinde başlayıp, 24 Ocak 2014 tarihinde sona erecektir.

5-Katılımcılar, 1’er özgeçmiş, vesikalık fotoğraf ile yazışma adresi, telefon, e-posta ve varsa faks gibi iletişim bilgilerini ayrı bir zarfa koyarak, eserleriyle birlikte göndereceklerdir.

6- Ödüller; Kaygusuz Abdal Ödülü, Birincilik, İkincilik, Üçüncülük, Alanya Kızılkule, Güncel Sanat ve Seçici Kurul Özendirme ödülleri olarak belirlenmiştir.
Seçici kurul: Prof. Dr. Tuğrul İnal / Yar. Doc. Dr. Mehmet Yardımcı / Hasan Uğur TAŞÇI / Metin TURAN / M. Demirel BABACANOĞLU

    KISA ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTLARI:
1- Yarışmada konu ve tür serbesttir. Daha önce ödül almamış, hiçbir yerde (internet siteleri dahil) yayımlanmamış en fazla bir öykü ile katılınabilir.

2- Öykü, 12 punto Times New Roman karakterli bilgisayar veya daktilo ile en fazla 4 sayfa olarak yazılacak; beş nüsha çoğaltılıp, posta ile PK: 66 Alanya/ Antalya adresine ve, bir nüsha e-posta yoluyla alanyaguncel@gmail.com gönderilecektir. Gecikme ve kayıplardan dergimiz sorumlu tutulamaz.
3-Yazarlar gerçek isimleri ile yarışmaya katılacaklardır.

4-Katılım süreci 1 Temmuz 2013 tarihinde başlayıp, 24 Ocak 2014 tarihinde sona erecektir.
5- Katılımcılar, 1’er özgeçmiş, vesikalık fotoğraf ile yazışma adresi, telefon, e-posta ve varsa faks gibi iletişim bilgilerini ayrı bir zarfa koyarak, eserleriyle birlikte göndereceklerdir.

7-Ödüller; Akdeniz Öykü Ödülü, Birincilik, İkincilik, Üçüncülük, Kızılkule, Güncel Sanat ve Seçici Kurul Özendirme ödülleri olarak belirlenmiştir.

8- Kazananlar seçici kurul değerlendirmesinden sonraki bir tarihte ilan edilecektir.
Seçici kurul: Öner YAĞCI / Bilge ÖNGÖRE/ / İlhan SOYTÜR/ Doç. Mihrican AYLANÇ / Arslan BAYIR
– Her iki yarışma için öğrenci müracatları olursa, yaş gruplarına göre değerlendirlecektir.
– Gecikme ve kayıplardan dergimiz sorumlu tutulamaz.
– Sonuçlar:15 Mart 2014 tarihinde açıklanacak, ödüller töreni daha sonra belirlenecektir.
– Yarışma ödülleri: Kitap seti, kazandı belgesi ve plaket verilecektir. – Yarışmalar için, alanyaguncel@gmail.com ve 0532 409 4521 numaralı telefondan bilgi edinilebilir.

 
Divit Atölyesi | Baş Üstü Edebiyatı